20 Haziran 2014 Cuma

Fare İlaçlama Hakkında Merak Ettikleriniz!

Fare İlaçlama Hakkında Merak Ettikleriniz!


Fare İlaçlama Hakkında Merak Ettikleriniz!

Fare ilaçlama Ankara

Fareler insanların yaşadıkları alanlara geldikleri ortamda bulunan tüm mikropları taşıyan bu ortamlarda gezindiklerinde ise üzerlerindeki haşere ve mikropları salya ve dışkıları ile insanların yaşam alanlarına bırakan bulundukları ortamdaki kemirile bilir tüm eşyaları kemirerek maddi hasarlarda verebilen kemirgen grubu üyesidir.

fare ilaçlama yötemleri ankara


Fare ilaçlama yöntemleri arasında en etkili olan yöntem hangisidir?

Fareler ile mücadele esnasında kullanılan çok farklı yöntemler bulunmaktadır. Ancak fare ilaçlama firmalarının en çok tercih ettiği ve de en kalıcı mücadele yöntemi fare istasyonu kurulumudur.

Fareler insanlara ne gibi zararlar verir?

Fareler bulundukları ortamdaki her türlü eşya ve de gıdayı kemirdikleri gibi alan üzerine bıraktıkları salya ve de dışkıları ile insan sağlığını ciddi boyutlarda tehdit etmekle beraber, bulaşıcı hastalıkların yayılmasında da aktif rol oynamaktadır.

Fareler insanları ısırır mı?

Farelerin insanları ısırdığı çok nadir olarak gözlemlenmektedir. Bulundukları ortamda uzun süre gıda ihtiyaçlarını karşılayamadıkları takdirde ve aşırı korktuklarında insanlara karşı fare ısırması adını verdiğimiz eğilimde bulunmaktadırlar.

Her türlü zehir ile fareyi öldürmek mümkün mü?

Farelere karşı etki eden birçok farklı zehir bulunmaktadır. Ancak unutulmamalıdır ki hatalı fare ilacı kullanımında fareler insanlar tarafından görülemeyen alanlarda ölebilmekte bu durum sonucunda ise uygulama yapılan alan üzerinde koku ve kurtlanma gibi problemler ortaya çıkmaktadır.

Hatalı ilaç kullanımların da zararların boyutları nelerdir?

Hatalı fare zehiri kullanımı sonucunda bir çok firma tadilat yapma gibi çok maliyetli sorunlar ile karşı karşıya kalmaktadır. Yüksek maliyet gerektiren bu sorunlar ile karşılaşmamak adına profesyonel olarak çalışan fare ilaçlama şirketleri ile çalışılması en doğru tercih olacaktır.

Fare istasyonu nasıl çalışır?

Fareler kendileri, için herhangi bir yaşam tehlikesi hissetmediklerinden dolayı rahatlıkla (kemirgen) Fare istasyonu içerisinde bulunan ilaçları yerler ve sonrasında yuvasına giderek orada ölürler. İçerisindeki mum blok yemlerin özellikleri sayesinde ölümleri genellikle lağım içerisinde gerçekleşir.

Fare İlaçlama Firmaları Ankara, fare ilaçlama ankara, ankara fare ilaçlama firmaları, haşere ilaçlama ankara,

Fare İlaçlama Şirketi olarak Çankaya ve Ankara'da hizmet verdiğimiz bölgeler; Dikmen, Öveçler, Kızılay, Ulus, Cevizlidere, Balgat, Kırkkonaklar, Çukurambar, Balgat 100.yıl, Ankara Emek, Bahçelievler Ankara, Sokullu, Aşağı Ayrancı, Kavaklıdere, Dikmen Sokullu, Küçük Esat, gaziosmanpaşa, Ankara Köroğlu, Çankaya Yıldız, Çankaya Oran, Dikmen İlker, Türközü, Ankara Tandoğan, Mebusevleri, Anıttepe, Ankara Bakanlıklar, Ankara Maltepe, Mamak Ankara, Keçiören Ankara, Yenimahalle Ankara, Ankara Çayyolu, Ümitköy, Bilkent, Mustafa Kemal Mahallesi, Ankara Etimesgut, Ankara Atapark, Keçiören Ufuktepe, Çayyolu Yaşamkent, Konutkent, Türkkonut, Toki Turkuaz, Ankara Sincan, Şentepe Yenimahalle, Yükseltepe, Ayvalı Keçiören, İncirli, Etlik Ankara, Keçiören Bağlum, Sanatoryum Keçiören, Natoyolu mamak, Abidinpaşa ankara, Cebeci, Dikimevi, Saime Kadın, Hasköy ankara, Pursaklar ankara, pursaklar saray, mecidiye keçiören, pınarbaşı mahallesi, keklikpınarı dikmen, Demetevler ankara, Batıkent Ankara, çakırlar batıkent, Eryaman Ankara, Ergazi ankara, şaşmaz ankara, İvedik organize sanayi, ostim, Keçiören Basınevleri, Danişment keçiören, Mamak Akdere, Keçiören Aktepe, Kızlarpınarı Keçiören, Dutluk keçiören, şose keçiören, iskitler ankara, ulus ankara, kızılay ankara, samanpazaı ankara, kurtuluş ankara, zerdalitepe mamak, yeşilbayır mamak, bogaziçi mamak ankara, kayaş ankara, mamak hüseyingazi, mamak karapürçek, altındağ ankara, siteler ankara, bülbülderesi esat çankaya, gaziosmanpaşa çankaya, ulus rüzgarlı, dışkapı ankara, aydınlıkevler ankara, keçiören esertepe, piyangotepe keçiören, 

0 yorum:

Yorum Gönder